Kai apsiženiji su Mazda, Valentino dieną šventi su ja…

„Turėsiu tą dieną praleisti su saviške…“ – pasakė kažkas. Praleido – vakarą, o ryte buvo svarbesnių reikalų. Vasario 14 d. Vilniuje, dalyvaujant MX-3 klubo nariams iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos bei kitų Lietuvos miestų, įvyko neeilinis narių susirinkimas.

Pagrindinė susirinkimo naujiena – išrinktas naujas MX-3 klubo prezidentas. Po ilgų metų entuziastingos iniciatyvos ir nuoširdaus darbo, dabar jau garbės prezidentas, Laurynas Narakas asociacijos vairą perdavė kitam klubo senbūviui iš Klaipėdos Mantautui Sakalauskui (aka Liaudies meistras).

Į pagalbą Mantautui buvo išrinktas vice prezidentas – vilnietis Martynas Kurganas, padėsiantis įvairiais organizaciniais reikalais. Taip pat buvo išrinkta ekstra taryba – informuoti apie viską miestų atstovai (Vilnius: Martynas, Briedis, Justinas B.; Klaipėda: Mantautas; Kaunas: Irina, Aurimas), į kuriuos galima kreiptis visais su klubu susijusiais klausimais.

Susirinkimo metu taip pat buvo peržvelgtos klubo narystės sąlygos, varžybų reglamentas ir daug kitų klausimų, informaciją apie kuriuos gali suteikti aukščiau išvardinti ekstra tarybos nariai.