Pirmasis MX-3 klubo GM „Nemuno žiede“

Mes nebūtumę mes, jeigu ir vėl likus kelioms dienoms iki mūsų renginio, nebegaudami trasos neišsisuktume iš situacijos! Mes nevažiuosim kept dešrelių tam, kad prastumti laiką iki sodybos, mes VAŽIUOSIM! Darysime tai, ką mes ir mėgstame daryti. Važiuosime ne bet kur, o vienintelėje Lietuvoje žiedinių lenktynių trasoje – „Nemuno žiede“! Tokį pranešimą paskelbėme tą pačią savaitę, kai artėjo mūsų suplanuotas renginys.

Mantautas Sakalauskas: „Klubo valdybai operatyviai sureagavus į vėl pasikartojusią situacija dėl Kazlų rūdos trasos „netikėto“ užimtumo mūsų numatytai datai, buvo imtasi plano B, kuris, daugumos vieninga nuomone, tikrai pavyko! Ir panašu, kad nuo šios dienos itin retu atveju MX-3 klubą pavasarį ar rudenį pamatysite kažkur kitur nei Nemuno žiede! Mes tam pribrendome, o jeigu ir ne, tai jau pats laikas!

Pagarbą ir atskirą „ekspresą“ keliame už dieninės dalies vadą, derintoją, vyr. koordinatorių Simą Butkų aka Briedį bei jo vadovaujamą komandą. Jis noriai ir užtikrintai ėmėsi iniciatyvos: rezervavimo, kontaktavimo, dokumentacijos, klasifikavimo ir kitais dieninės dalies klausimais. Prie dieninės dalies taip pat smarkiai prisidėjo mūsų senbuvis klubo narys Dainius Sakalinskas aka Dinux: laiko matavimo įranga, laiko matavimas, rezultatai online mūsų puslapyje bei išspausdinti čekiai su ratų laikais, klubo logo – tiesiog fantastika, tariame didelį ačiū! Stiprus žaibas mūsų ištikimam klubo draugui Pauliui Akopianui už puikius startus ir finišus! Dėkojame ir Aurimui Ališauskui už visokeriopą pagalbą, už svarbų budėjimą bokšteliuose mūsų klubo merginoms Irinai ir Renatai. Šoumenų DJ Edvinui ir kolegai Jonui už garsą trasoje. Atsiprašau, jei dar ko nepaminėjau netyčia.

Važiuoti „Nemuno žiede“ visiems tikrai patiko, pedalą spaudė visi su šypsena veiduose, visi užsivedę ir jau kalba kaip mes ten skrosim pavasarį! Taip ir bus, jau vyksta diskusijos apie pavasarinio renginio viziją, o kaip viskas susidėlios, paaiškės po neeilinio narių susirinkimo.

Aišku, negalime nepaminėti žmogaus, kuris atsiima jau antrą „Labiausiai nekažką“ apdovanojimą per metus – „Pandos“ globotojas, didelio turbo slėgio fanatikas, klubo draugas ir dar begalę epitetų turintis lenktynininkas Pavel Viduto aka Paška. Jo solo programa galingiausiųjų klasėje baigėsi įpusėjus antrajį važiavimą. Džiaugiamės, kad mūsų draugas liko sveikas, o dėl gyvūno jau ką padarysi, taip toje trasoje nutinka. Geros emocijos ir plojimai nuaidėjo įvežant „Pandą“ į boksus, bendra nuotrauka prie jos – šio GM albumo viršelis ir Facebook’e ir atmintyje. RIP Panda, we will miss you…

Visa tai – MX-3 klubo Grand Meet! Eilę metų tai yra visada įsimintina – nuostabūs žmonės, geros emocijos ir amžinai išliekantys puikūs prisiminimai.“