Naujus metus MX-3 klubas pradėjo neeiliniu narių susirinkimu

2016 metai MX-3 klubui prasidėjo ne poilsiu, o naujo sezono planų aptarimu bei gausybės laukiančių darbų pasiskirstymu. Sausio 9 dieną sostinėje įvyko neeilinis metinis klubo narių bei artimiausių draugų susirinkimas, į kurį susirinko atstovai iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos.

Svarbiausias susirinkimo klausimas – pavasarinis Grand Meet. Jo data jau paskelbta – renginys vyks balandžio 23 dieną. Dieninę dalį organizuoja pats klubas, ji vėl įvyks „Nemuno žiedo“ trasoje. Vakarinė dalis tradiciškai vyks „Vanagų vienkiemio“ sodyboje. Netrukus bus paskelbta registracija!

Šiais metais klubas taip pat planuoja su dar gausesne komanda sudalyvauti „Vasaros rate“ ir paversti šį renginį gražia mini GM tradicija. Na o rudeninį Grand Meet preliminariai planuojama surengti pajūryje!

MX-3 klubo prezidentas Mantautas Sakalauskas, reziduojantis uostamiestyje, atvirai dalinasi savo mintimis ir įspūdžiais iš šių metų neeilinio narių susirinkimo:

„Atėjus 2016-tiems metams, prasidėjo ir naujieji MX-3 klubo metai. Ilgai nelaukę, po visų, ilgai trukusių švenčių, dar šiek tiek užrasojusiomis akimis, sausio 9 dieną Vilniuje surengėme „Neeilinį narių meet’ą“. Taip vadinasi tradicinis, kasmetinis susitikimas, kuriame renkasi klubo nariai, garbės nariai ir klubo draugai iš visų Lietuvos miestų. Susirinkimas skirtas aptarti klubo narystės klausimus, artėjančius renginius, kur, kaip ir su kuo dalyvausime, kas už ką atsakingas ir t.t.

Simbolinis reikalas, kad MX-3 klubas šį kartą rinkosi į jaukų kabačkėlį, pavadinimu: „Busi trečias“. Vilnietis gerb. klubo viceprezidentas Martynas Kurganas buvo didžiai nustebęs, kaip gi klubo prezidentas (taip pat gerb.) M.Sakalauskas, klaipėdietis, surado Vilniuje tokią puikią vietą mūsų susitikimui.

Šį kartą į neeilinį narių meet’ą pakvietėme ne tik klubo narius, bet ir klubo garbės narius. Taip jau galutinai pavadinome žmones, kurie anksčiau turėjo MX-3 automobilį, buvo aktyvūs klubo nariai, tačiau net ir pardavus automobilį, toliau mielai dalyvavo klubo organizuojamuose renginiuose, diskusijose. Mūsų susitikimai tiesiog neįsivaizduojami be jų, ex klubo narių, dabar vadinamų garbės narių! Taip pat buvo pakviesti ir senbuviai klubo draugai, kurie labai aktyviai prisideda prie klubo gyvavimo, renginių ir kitos veiklos. Taigi, šito gražaus jaunimo buvo apie 20vnt. – Vilnius, Kaunas, Klaipėda.

Diskusijos su pertrauka vyko tris valandas. Aptarta nemažai svarbių, esminių klausimų, dėl narystės, nario mokesčio, kalendoriaus, filmo, puslapio, sudarytas metinių renginių planas ir sustrateguotas svarbiausias, pirmasis artėjantis renginys – MX-3 Grand Meet pavasaris 2016. Praeitais metais apšilę padangas „Nemuno žiedo“ trasoje, mes be didelių diskusijų vieningai priėmėme sprendimą pavasarinį GM rengti ten pat. Imti dieninės dalies organizavimą ant savo pečių liepsnojančiomis akimis prisiėmė ilgametis klubo narys, V6 fanas Simonas „Briedis“ Butkus ir pažadėjo su visų mūsų pagalba padaryti kaip tik galima geriausiai! Taip ir bus, sėkmės mums visiems!

Taigi, viskas sutvarkyta, nutarta, nuspręsta, atsisveikinom su vienais iki sekančių susitikimų, o su kai kuriais atsisveikinome tik iki vakaro, taip! After’is buvo, užtvirtinom, buvo labai gerai (ateities kartoms: žinokit, su šita chebra liūdna nebūna!). Išskirtinis Ačiū gerb. viceprezidentui M.Kurganui ir jo žmonai Rasai už šiltą priėmimą, nakvynę ir rūpestį! Dėkoja Klaipėdos delegacija: Mantautas ir Tomelis.

Pradedam darbus ir su nekantrumu laukiame pirmojo susitikimo! 1, 2, MX-3!“